Blog - ožujak 2008
subota, ožujak 29, 2008
Na jednu farmu u brazilskoj državi Gojas sletio je nepoznati leteći objek.
Tajanstveni objekt prvi je primjetio farmer Sebastian Markez. Nakon što su na farmu stigli vatrogasci
,očevici su ispričali kako se NLO posle prizemljenja deormirao od udara o zemlju i u trenutku otkrivanja počeo gorjeti. Mjesto pada NLO-a sada čuvaju specijalisti,a lokalnom stanovništvu savjetovano je da se ne približavaju nepoznatom objektu dok se ne ustanovi količina radijacije.

Blicdnevnici-NLO-a @ 12:29 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
utorak, ožujak 11, 2008 


Lunarna banka informacija trebala bi sadržavati osnovne informacije o životu i civilizaciji, a aktivirala bi se u slučaju da Zemlju pohara udar asteroida ili sveopći atomski rat.

Gradnja lunarne arke, o kojoj se raspravljalo prošli mjesec na konferenciji u Strasbourgu, preživjelim bi Zemljanima dala "alat" za ponovnu izgradnju ljudske rase.

Osnovna verzija arke sadržavala bi hard-diskove s informacijama kao što su sekvence DNK i upute za taljenje metala ili sijanje usjeva.

Oni bi bili smješteni u sefu zakopanom tik ispod površine Mjeseca, a odašiljači bi slali podatke na najbolje zaštićene prijemnike na Zemlji.

Ako nijedan od prijemnika ne preživi razaranje, odašiljanje bi se nastavilo sve dok se ne sagrade novi.

Sef bi se kasnije mogao proširiti za primanje prirodnih materijala, kao što su mikrobi, embriji životinja i sjeme biljaka, pa čak i umjetnine, koje bi bile višak u muzejskim depoima.

Tulipani na Mjesecu
Kao korak u otkrivanju mogu li živi organizmi preživjeti takve uvjete, znanstvenici Europske svemirske agencije u sljedećem će desetljeću provesti pokuse s uzgojem tulipana na Mjesecu.

Bernard Foing, šef istraživačkog odjela ESA-e, kaže da će pokusi s tulipanima ili arabidopsisom, biljkom koja se često koristi u istraživanjima, početi između 2012. i 2015. godine.

"Na kraju će biti nužno imati svojevrsnu 'Noinu arku' na Mjesecu u kojoj bi se čuvala raznolikost vrsta iz Zemljine biosfere", rekao je Foing.

Tulipani su idealni za taj pokus jer se mogu smrznuti transportirati na velike udaljenosti i vrlo se lako uzgajati.

U kombinaciji s algama u zatvorenoj umjetnoj atmosferi i kemijski obogaćenom lunarnom tlu, tulipani bi mogli stvoriti temelj ekosustava.

Prvi pokusi obavljat će se u prozirnim biokuglama ispunjenima mješavinom plinova koji će oponašati Zemljinu atmosferu.

Ugljični dioksid koji bi se oslobađao razgradnjom biljaka upijale bi alge, koje bi fotosintezom mogle stvarati kisik.

Bazu podataka u početku bi održavali roboti kojima bi se radiovezom upravljalo sa Zemlje. Znanstvenici se nadaju da će velika baza s ljudskom posadom biti dovršena do kraja 21. stoljeća.

Arka bi morala biti zakopana u Mjesečevo tlo kako bi se zaštitila od ekstremnih temperatura, zračenja i vakuuma koji vlada na Mjesecu. Djelomično bi se napajala Sunčevom energijom.

Znanstvenici su predvidjeli da će prva pokusna arka biti postavljena na Mjesecu do 2020., a njezin bi životni vijek bio 30 godina. Potpuna arhiva trebala bi biti lansirana do 2035.

Informacije bi bile pohranjene na arapskom, kineskom, engleskom, francuskom, ruskom i španjolskom jeziku, a slale bi se na 4000 "Zemaljskih repozitorija", koji bi osiguravali sklonište, hranu i zalihe vode preživjelima armagedona.

Net.hrdnevnici-NLO-a @ 14:50 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
ponedjeljak, ožujak 3, 2008
Jučer sam gledo dokumentarac "Tajna vrijedna milijardu dolara", i jako mi se svidio pa da to podjelim s vama...
Uglavnom radi se o"crnim projektima" SAD-a,to su projekti koji se provode u najstrozoj tajnosti a financiraju se sa 30 milijardi $ godisnje.
Jedan od tih projekata je i ovaj "black bird" (koji nije vise tajan)

Ovaj avion je nastao prije nekih 40-45 godina,on je pobjedio na CIA-inom natjecaju na kojem su bila dvojica inzinjera.
Najcudnije je tu sto letjelica koja je izgubila na natjecaju je jos u tajnosti nakom 45 godina!!
Ali gdje su tu NLO-i?
Naime oni objasnjavaju vidjenja NLO-a  tako da su ljudi vidjeli avione kao sto su:
stealth fighter ili F117 i ostali slicnog oblika,ai tu imamo svjedocenja o letjelicama promjera 1,5km ,500m ,300m itd. Kako to objasniti?
Kao najnoviji crni program ,spominje se, AURORA, zrakoplov koji bi trebao,navodno, letiti brzinom 6-8 puta vecom od brzine zvuka,a trebao bi izgledati nekako ovako(nagadja se):

Dokumentarac jos govori o zagonetjos zoni Area 51 za koju se tvrdi da uopce ne postoji,ali imaju prilicno dobro osiguranje u radiusu velicine Švicarske oko baze...Tu jos svjedoci i udovica jednog bivseg zaposlenika te baze (naravno umro je), te govori kako se razbolio ,dobio je neku koznu bolest, i koza mu je otpadala s lica,a kako svi moraju potpisati ugovor o sutnji nije smio reci s kakvim su materijalima radili te se nije mogao ljeciti...,a drzava ih se ,naravno, odrekla!!
Prve pojave  NLO-a se povezuju s prvim pokusima sa atomskom bombom...sto mi je bilo jako zanimljivo jer sam imo clanke o tome kako su NLO-i jednostavno onesposobljavali nuklearno oruzje...
Jos se opisuje događaj sakacenja stoke,kojima je kirirski odstranjena koza i neki organi...pogledajte sami:

Mislim da ti zivorinja nemoze uciniti?!
I na kraju je potvrđeno postojanje antigravitacije sto puno toga objasnjava kod NLO-a...


dnevnici-NLO-a @ 18:23 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.