Blog - kolovoz 2009
subota, kolovoz 8, 2009

Video je na svom portalu objavio Disclose.tv, a na njemu vidimo ufologa kako kolegama predstavlja zastrašujuće pola metra visoko stvorenje.
Sudeći prema legendi koja stoji na tom portalu, video je prikazan na kongresu ufologa održanom u Nevadi u veljači, a kolegama ga je predstavio Jaime Maussan.Slavni meksički ufolog sudionicima skupa je ispričao da je to stvorenje uhvaćeno na nepoznatoj lokaciji u Meksiku, te da je ubijeno nakon što je cijelu noć bilo uronjeno u kantu s vodom."Nakon što je uhvaćen, taj stvor si je pokušao odgristi ruku kako bi pobjegao. Bio je vrlo nasilan i glasan, pa su ga se ljudi uplašili"."Odlučili su ga utopiti, u čemu su na kraju i uspjeli, ali tek iz trećeg pokušaja. Stvor je najprije bio uronjen u vodu 30, potom 45 minuta, a umro je tek nakon što je proveo cijelu noć u kanti".
"Budući da ima isti broj zubi i kralježaka kao čovjek, te da su slična stopala i ruke, vjeruje se da je riječ o hibridu čovjeka i izvanzemaljca stvorenom od ljudske ruke u svrhu manipulacije". "Želja vlada je plašiti ljude izvanzemaljcima, izmisliti da smo s njima u ratu i da nas napadaju, te pomoću atmosfere straha nastaviti kontrolirati čovječanstvo", prenosi Disclose.tv teoriju zavjere izrečenu na skupu.
Videodnevnici-NLO-a @ 09:10 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.