Blog - listopad 2009
nedjelja, listopad 25, 2009
"Primijetio sam da na ovdašnjem nebu postoje čak dvije točke koje izvanzemaljci koriste kako bi ušli na Zemlju ili je napustili, pa vjerujem da su to nekakvi međugalaktički portali", rekao je lokalni ufolog Vladislav Karabanov, koji je svoje dokaze predstavio javnosti. Karabanov je zapazio i to da nepoznati leteći objekti često nestaju u obližnjem gorju ili Crnom moru iz čega je izveo zaključak da gosti iz svemira na tom području imaju i svoje baze! "Nevjerojatno je koliko je NLO-a iznad Sočija. To su redom iznimno brze letjelice, postoji više modela, i definitivno ih nije stvorila ljudska ruka", dodao je Karabanov, koji je preko stotinu zapisa u vrlo visokoj rezoluciji proslijedio stručnjacima. Više ih je potvrdilo da ništa na snimkama nije montirano, a neki su, iako isprva skeptični, i sami ostali oduševljeni materijalom. Karabanov je u međuvremenu pokrenuo i vlastiti internetski portal na kojemu će nastaviti objavljivati svoje snimke, te je za vjerovati da će posjećenost stranice biti sve veća kako će se primicati XXII. Zimske olimpijske igre. Naime, Soči će 2014. godine ugostiti ponajbolje svjetske sportaše i stotine tisuća navijača, koji će zbog rečenih tvrdnji vjerojatno i sami radoznalo pogledavati prema nebu tog ruskog grada smještenog na obalama Crnog mora. Uostalom, možda izvanzemaljci Soči i nisu izabrali slučajno, možda se spremaju na Igre po prvi puta poslati neku vlastitu reprezentaciju. 
Video-Net.hr
http://www.ufopass.com/en/dnevnici-NLO-a @ 08:13 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
utorak, listopad 20, 2009

Anonimni autor otkrio je tek da je otiske našao nedaleko od jezera Hawley u Arizoni, a slike će uskoro pregledati stručnjaci nakon čega će biti jasnije ima li se smisla dati u potragu na tom području.
Zanimljivo, vijestima o Bigfootu (ili Bigfootima) iz Arizone tu nije kraj, pa dodajmo tome da je portal Azfamily.com objavio iskaz muškarca iz Phoenixa koji tvrdi da se u blizini mjestašca Seligman dva puta susreo s tim mitskim stvorenjem unatrag dvije godine.
I s tog je mjesta izuzet otisak navodnoga Biggieja, ali i nožni nokat koji su znanstvenici u međuvremenu već analizirali.
Iako su rezultati pokazali da je nokat najvjerojatnije ljudski (ostavili su samo 1% mogućnosti da pripada nekom nepoznatom primatu), entuzijasti okupljeni u grupu Searching for Bigfoot su najavili da će svejedno ostati u okolici Seligmana i potražiti još dokaza.net.hr
dnevnici-NLO-a @ 12:42 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
nedjelja, listopad 11, 2009


Ako možda niste već čitali...Izvještaj, koji će biti objavljen u novom broju magazina Science, pokazuje da se voda vjerojatno 'kreće', nastajući i nestajući kako se čestice miješaju s prašinom na površini Mjeseca.Vjeruje se da je voda koncentrirana na Mjesečevim polovima, a mogla bi nastajati uslijed solarnog vjetra.Otkriće je objavljeno nakon što su znanstvenici proučili podatke iz triju odvojenih misija na Mjesec.

Izvještaj, koji bi trebao biti objavljen u novom broju magazina Science, pokazuje da se voda vjerojatno "kreće", nastajući i nestajući kako se čestice miješaju s prašinom na površini Mjeseca.Dr. Mylswamy Annadurai, direktor misija u Indijskoj svemirskoj istraživačkoj organizaciji (ISRO) u Bangaloreu, rekao je za londonski Times da su vrlo zadovoljni.
"To je bio jedan od glavnih zadataka misije Chandrayaan-1 – pronaći dokaze o vodi na Mjesecu", rekao je.Automatska svemirska letjelica nosila je NASA-in Mjesečev mineraloški maper (M3), spektrometar projektiran za potragu za vodom tako što bilježi elektromagnetsko zračenje različitih minerala na i tik ispod površine Mjeseca.Za razliku od prethodnih Mjesečevih spektrometara, M3 je dovoljno osjetljiv za detektiranje i najmanjih količina vode.M3 je bio jedan od dvaju NASA-inih komada opreme na indijskoj letjelici, koja je nosila ukupno 11 instrumenata, skupljenih po cijelom svijetu.Chandrayaan-1 je u orbitu oko Mjeseca lansiran u listopadu prošle godine.Carle Pieters i njegovi kolege sa Sveučilišta Brown analizirali su podatke s indijske letjelice, te su otkrili spektrografske dokaze o postojanju vode. I oni su zaključili da više vode ima na Mjesečevim polovima.
"Kad kažemo 'voda na Mjesecu' ne govorimo o jezerima, oceanima, pa čak niti o barama. Voda na Mjesecu znači molekule vode i hidroksila (vodika i kisika) koje su u interakciji s molekulama stijena i prašine u gornjim milimetrima Mjesečeve površine", objasnio je Pieters.Znanstvenici kažu da je u pitanju veliko otkriće koje će promijeniti budućnost lunarnih istraživanja.
Net.hrdnevnici-NLO-a @ 22:59 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
srijeda, listopad 7, 2009
beba alien (Screenshot: Gle.to)

Mrtva bebe izvanzemaljca je pronađena u zamci za životinje. Jaime Maussane, tv zvijezda i ufolog, na svojem je showu prikazujući slike tog bića javnosti poručio kako on smatra da se radi o autentičnoj vanzemaljskoj vrsti, a ne o prijevari. Za ovo spektakularno otkriće, Maussane je saznao od farmera iz zabačenog dijela Meksika, a pronađeno stvorenje dao je i na testove - DNK analizu i magnetsku rezonancu.Farmeri koji su biće pronašli, kazali su mu kako je ono u trenutku pronalaska bilo živo i kako vrlo glasno vrištalo prije nego li je uginulo. Rezultati testiranja pokazali su kako takva vrsta ne postoji na Zemlji, piše Bild. Iako maleno stvorenje pokazuje karakteristike guštera, on pokazuje i neke karakteristike ljudske vrste. Mozak bića vrlo je velik, posebice na stražnjem dijelu lubanje, koji je, primjerice, zadužen za učenje i memoriju kod ljudi. Znanstvenici su na temelju toga zaključili kako se radi o izrazito inteligentnoj vrsti. Slika izgleda jako zanimljivo(meni), pa bi volio da i vi malo prokomentirate...hvala

Pogledajte i video: Dnevnik.hrdnevnici-NLO-a @ 23:48 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.