Blog - listopad 2010
petak, listopad 29, 2010

Evo nije me bilo bas dosta vremena, nedavno sam dobio par fotografija od profesora povijesti i filozofije u zagrebu sa zanimljivom pričom, pa evo ga:

Podrijetlom sam sa Kupresa gdje sam i boravio od 18. do 21. kolovoza. Išao sa u lov na riječne rakove 20. kolovoza u poslijepodnevnim satima i dok sam čekao na povalačenje mreže fotografirao sam mobitelom poprilično inspirativnu prirodu. Kada sam pregledavao fotografije vidio sam na dvije od njih poprilično, neke tamne objekte na nebu iznad horizonta. Doma sam na kompjutoru to uvećao i vidio da se radi o nekakvim letećim objektima. U jednom trenutku fotogafiranja učinilo mi se kao da vidim nešto tamnije na nebu u pravcu u kojem sam upravo fotografirao? 
O ovome sam prišao nekim prijatekljima s posla i obitelji. Oni su to i vidjeli. Nešto je, a što je to uistinu ne znam. Inače imam 50 godina i sasvim sam običan noramalan čovjek tih godina. 

Evo i par slika:

Volio bi čuta Vaše mišljenje i zahvalit se gospodinu na fotografijama!dnevnici-NLO-a @ 00:49 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.