Blog - prosinac 2010
utorak, prosinac 21, 2010

Evo jednu zanimljivu vijest prenosi net.hr...Lovci na NLO-e u Britaniji došli su do dokumenata i svjedoka koji potvrđuju kako je prije točno 30 godina čovjek bio u kontaktu s vanzemaljcima... Punih 30 godina nakon misteriozne i zaslijepljujuće svjetlosti koja se pojavila nedaleko američke vojne baze u Britaniji neki su uvjereni kako su toga dana zemlju posjetili vanzemaljci.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 13:48 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
ponedjeljak, prosinac 20, 2010

Izraelski vojni avioni bili su prisiljeni otvoriti vatru nekoliko puta zbog nepoznatog letećeg objekta kojeg su oborili iznad pustinje Negev u četvrtak 16. prosinca.

Dogodilo se to neposredno iznad nuklearnog postrojenja Dimona u kojem se navodno proizvodi nuklearno oružje. Neidentificirani leteći objekt primjećen je u zoni u kojoj je strogo zabranjeno letenje. Zbog toga su odmah poletjeli vojni zrakoplovi i oborili NLO, no ne zna se o kakvoj je točno letjelici bila riječ.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 16:38 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 19, 2010


Niti jedna destinacija u BiH nije privukla više turista iz cijelog svijeta kao što je Bosanska dolina piramida u Visokom. Samo u ovoj godini prodefilovalo je više od 40.000 turista, na međunarodnoj akciji MRAV radilo je 500 volontera, iz 30 zemalja svijeta, sa 6 kontinenata. Među njima bilo je čak 45 arheologa.

Tim istraživača otišao je korak dalje.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 19:51 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
subota, prosinac 18, 2010


Najstariji stanovnici Mezopotamije bili su Sumerani. Svoju su državu razvili na jugu Mezopotamije. Prvi podaci o Sumeranima potječu iz 4. tisućljeća pr. Kr. Sumerani su razvili hramski tip grada državice. Najpoznatiji sumerski gradovi bili su Ur, Uruk, Nippur, Lagaš, Kiš i Akad. Na čelu grada-državice nalazio se vladar okružen činovnicima. U središtu grada nalazio se hram u kojem se odvijao čitav gospodarsko-kulturni i politički život.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 11:05 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 15, 2010
 

Video zapis četiri kamere, koji je jedan od zaposlenika agencije koja brine aktivnosti vulkana i vremenskim prilikama, poslao je ufolozima u SAD kako bi pokušali otkriti o čemu se radi.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 21:57 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, prosinac 14, 2010


Lovac na jelene iz Berwicka, Louisiana (SAD) je ležao u zasjedi kada je primjetio kako se nešto miče blizu njega. Lovac, koji je htio ostati anoniman, je bio tokliko uplašen da je potrgao kameru, ali ipak je uspio spasiti ovu fotografiju. Komentari na prizor su raznoliki. Tako jedan komentator tvrdi da je figura postavljena jer je identična figuri iz jedne videoigre,ali lovac tvrdi da je sve istina.
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 15:16 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 12, 2010
Image

Jedan od posjetitelj je ostavio link na jedan vrlo dobar dokumentarni film: NLO Tajni dokazi, koji bi svakako trebali pogledati. Na početku filma se govori o nacističkoj tehnologiji koja je bila puno naprednija od bilo koje na svijetu, tako da su već radili sa nekim antigravitacijskim uređajima, pa su tu letjelice jako čudnih oblika(pogotovo za to vrijeme)...zatim ide roswell, američki svemirski program, pa zatim najveće promatranje NLO-a u povjesti, svi ruski vojnici su dobili naredbu da "gledaju u nebo" i to je trajalo 13 godina...film svakako pogledajte jako je zanimljiv.

Kako su Hitlerove vojne snage na frontu počele raspadati kod Staljingrada i u Sjevernoj Africi, on je povećavao pritisak na svoje znanstvenike da izrade super oružje kojim će dobiti rat. Neki od tih oružja, kao rakete V2 su došle prekasno da bi se išta promijenilo, dok neki ambiciozniji projekti nikada nisu sišli sa crtaće ploče. 

Ideja o izgradnji "letećeg tanjura", koji bi trebao bombardirati London i New York, bio je jedan od onih za koje se mislilo da nikada nisu zaživjeli.

No, sada neki tvrde kako su Hitlerovi znanstvenici uspjeli dizajnirati takvu letjelicu te su s projektom došli toliko daleko da je prototip mogao letjeti. Program izgradnje takve letjelice vodio je SS-ov časnik Hans Kammler, a u njemačkom znanstvenom časopisu PM stoji kako su eksperimenti bili vrlo uspješni.
Navode se čak i citati svjedoka koji su vjerovali da su vidjeli njemački "leteći tanjur" iznad Temze 1944. godine. 
"Amerikanci su isto ozbiljno vjerovali da takvo oružje postoji", stoji u članku znanstvenog časopisa. U to vrijeme je New York Times pisao u misterioznom "Letećem disku" i objavio fotografije letjelice koja je letjela iznad gradskih nebodera.

PM kaže da su Nijemci nakon rata uništili dokumente o svojim aktivnostima, ali 1960. godine su stručnjaci za NLO u Kanadi uspjeli ponovno izraditi letjelicu koja je, na njihovo zaprepaštenje, radila. Projekt se zvao Schriever-Habermohlova shema. Schriever je bio mehaničar i testni pilot, a Habermol je bio mehaničar. Obojica su bili od 1941. do 1943. godine bili smješteni u Pragu.
Saveznički zatvorenici tvrdili su da su vidjeli srebrni "leteći tanjur" koji je bio širok šest metara. Inženjer na projektu Joseph Andreass Epp je kazao da su izgradili 15 prototipova letjelice. Nakon rata su mnogi njemački znanstvenici radili na američkom svemirskom programu.

index.hr

dnevnici-NLO-a @ 10:58 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
subota, prosinac 11, 2010


Ukrajinski grad Beričjev planira podići spomenik u znak sjećanja na vanzemaljce, koji su umrli pokušavajući da uspostave kontakt sa ljudima.Lider grupe istraživača NLO-a, Aleksandar Naljsman kaže, kako je prenijela agencija RIA Novosti, da su kontakti sa vanzemaljskim civilizacijama "nepobitna činjenica".
Pročitaj kompletan post
dnevnici-NLO-a @ 14:05 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 1, 2010


Press konferencija koja će se održati u četvrtak u 14 sati u prostorijama NASA-e u Washingtonu već je podigla veliku prašinu. U pozivu objavljenom u utorak najavljeno je kako će biti iznesena "astrobiološka otkrića koja će utjecati na potragu za dokazima o vanzemaljskom životu".U pozivu novinarima stoji da je NASA zakazala konferenciju u "vezi sa astrobiološkim otkrićem". Astrobiologija se bavi proučavanjem porijekla, evolucije, distribucije i budućnosti života u svemiru, objašnjeno je u pozivu. Već su se pojavila brojna nagađanja kako će NASA objaviti dokaze o tome da nismo sami u svemiru. Konferencija će se prenositi uživo na internetskoj stranici NASA-e.

Allvoices.com

A evo i teorija o tome šta bi mogli objavit:

Život na jednom od Saturnovih mjeseca

Međunarodna svemirska misija Cassini-Huygens ovih je dana na smrznutom Saturnovu mjesecu Rei pronašla rijetku atmosferu u kojoj ima kisika i ugljičnog dioksida. To je prvi put da je na nekom drugom svijetu pronađen kisik u atmosferi. Atmosfera je pet bilijuna puta rjeđa od Zemljine, a površina mjeseca je daleko prehladna da može podržavati život kakav poznajemo, no 
to ne znači da se on ne može razviti u obliku kakav ne poznajemo. 

Arsen

Druga teorija također spominje Saturnove mjesece, ali ne Reu, već Titan - neki vjeruju da je na njemu pronađen arsen, a možda i kemijski dokazi o bakterijama koje koriste arsen za fotosintezu. 

'Nemamo male zelene, ali našli smo put za put da ih nađemo'

I konačno, treća teorija, koja je možda i najvjerojatnija, jest da NASA nije pronašla male zelene, ali da jest našla nove načine na koje život može postojati na drugim planetima, kao i dokaze da takvi uvjeti pod kojima bi život mogao nastati postoje negdje postoje. 

To bi objasnilo sastav znanstvenika koji će biti na konferenciji, a u skladu je i s načinom na koji je NASA najavila konferenciju. Da američka svemirska agencija ima fotografije vanzemaljaca, vjerojatno bi način objave bio puno drugačiji, sve bi bilo puno tajnije, a i teško da predsjednik Barack Obama ne bi bio prisutan na konferenciji.dnevnici-NLO-a @ 13:29 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
Ova snimka je proglašena kao najbolja snimka NLO-a ikad snimljena... Snimljena je u Rusiji pokraj nekog komunikacijskog tornja, uglavnom pogledajte:Snimka izgleda montirani, ali svakako zanimljivo za pogledat, ali ostavljam na vama da zaključite...dnevnici-NLO-a @ 12:08 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.