Blog
srijeda, rujan 2, 2009

'Izvanzemaljci stvaraju hibridnu rasu, te planiraju preuzetikontrolu nad Zemljom!', izjavila je Talijanka Giovanna Podda,
 koja tvrdi da je otimaju 37 godina. Šokantni prizori!Ljudska je rasa izvanzemaljcima potrebna kako bi se mogli reproducirati, ali i zato što naša antitijela liječe brojne njihove bolesti.Stvaraju hibridnu rasu te planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom, pa makar i silom! Ispričala je to prije nekoliko dana ispred kamera 41-godišnja Talijanka Giovanna Podda, koja je istupila u programu privatne TV postaje Mediaset.Izvanzemaljci je, tvrdi, otimaju još od četvrte godine, te je pristala na intervju kako bi o svemu obavijestila javnost.
Evo što je između ostalog rekla u tom kontroverznom razgovoru koji je izazvao brojne rasprave (prevedeni su samo najzanimljiviji dijelovi, op.a.) 


"Do sada sam osamnaest puta umjetno oplođena, no nikada nisam rodila. Naime, izvanzemaljci vade fetus iz utrobe nakon dva mjeseca te ga potom nastavljaju razvijati izvan maternice (jedan je navodni fetus sačuvala i vidjet ćete ga u videu, op.a.)". "Ljudi su im je potrebni jer smo biološki kompatibilni. Služimo im kako bi se mogli reproducirati. Naša im antitijela pomažu pri liječenju raznih bolesti, a trebaju nas i zato što pomoću nas stvaraju jednu čitavu novu rasu"."Postoje dvije vrste aliena. Jedni su sivi, velikih očiju, te nemaju osjećaja. Ne razlikuju što je dobro, a što loše. Ponašaju se ponašaju poput robota. Njih je oko 80%, no postoje i humanoidi. Lako ih je zamijeniti za čovjeka". Giovanna Podda u nastavku kazuje da izvanzemaljci imaju baze na našem planetu, te ističe "kako su nam preostale još samo dvije godine", u kontekstu želje aliena da preuzmu kontrolu nad Zemljom.

Prepričava kako su je otimali, pomoću kojih su tvari i kako izvodili kirurške zahvate, te pokazuje implantat u mozgu.

U svakom slučaju, očito bi bilo dobro da - laže. 

net.hrdnevnici-NLO-a @ 22:43 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.