Blog
utorak, prosinac 14, 2010


Lovac na jelene iz Berwicka, Louisiana (SAD) je ležao u zasjedi kada je primjetio kako se nešto miče blizu njega. Lovac, koji je htio ostati anoniman, je bio tokliko uplašen da je potrgao kameru, ali ipak je uspio spasiti ovu fotografiju. Komentari na prizor su raznoliki. Tako jedan komentator tvrdi da je figura postavljena jer je identična figuri iz jedne videoigre,ali lovac tvrdi da je sve istina.

Hmm..ne znam šta bi reko...slika je predobra, biće je u najmanju ruku misteriozno...pa sam pogledao sta ljudi misle, i našao sam zanimljive fotografije i neke "analize" u PhotoShopu koje pokazuju da nema manipulacija na slici itd, do drugih koji kažu da je to sve dio horor filma Steven Spielberga Super 8, pa sam pogledo i trailer, imaju nekakvo čudovište, ali sumnjam da je to to...šta vi mislite?

Evo našao sam i video što je "maher" rekao, pa ga možete pogledat...taj trenutak u kojem se vidi to biće, jako podsjeća na ovo sa slike...dnevnici-NLO-a @ 15:16 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.