Blog
nedjelja, prosinac 12, 2010
Image

Jedan od posjetitelj je ostavio link na jedan vrlo dobar dokumentarni film: NLO Tajni dokazi, koji bi svakako trebali pogledati. Na početku filma se govori o nacističkoj tehnologiji koja je bila puno naprednija od bilo koje na svijetu, tako da su već radili sa nekim antigravitacijskim uređajima, pa su tu letjelice jako čudnih oblika(pogotovo za to vrijeme)...zatim ide roswell, američki svemirski program, pa zatim najveće promatranje NLO-a u povjesti, svi ruski vojnici su dobili naredbu da "gledaju u nebo" i to je trajalo 13 godina...film svakako pogledajte jako je zanimljiv.

Kako su Hitlerove vojne snage na frontu počele raspadati kod Staljingrada i u Sjevernoj Africi, on je povećavao pritisak na svoje znanstvenike da izrade super oružje kojim će dobiti rat. Neki od tih oružja, kao rakete V2 su došle prekasno da bi se išta promijenilo, dok neki ambiciozniji projekti nikada nisu sišli sa crtaće ploče. 

Ideja o izgradnji "letećeg tanjura", koji bi trebao bombardirati London i New York, bio je jedan od onih za koje se mislilo da nikada nisu zaživjeli.

No, sada neki tvrde kako su Hitlerovi znanstvenici uspjeli dizajnirati takvu letjelicu te su s projektom došli toliko daleko da je prototip mogao letjeti. Program izgradnje takve letjelice vodio je SS-ov časnik Hans Kammler, a u njemačkom znanstvenom časopisu PM stoji kako su eksperimenti bili vrlo uspješni.
Navode se čak i citati svjedoka koji su vjerovali da su vidjeli njemački "leteći tanjur" iznad Temze 1944. godine. 
"Amerikanci su isto ozbiljno vjerovali da takvo oružje postoji", stoji u članku znanstvenog časopisa. U to vrijeme je New York Times pisao u misterioznom "Letećem disku" i objavio fotografije letjelice koja je letjela iznad gradskih nebodera.

PM kaže da su Nijemci nakon rata uništili dokumente o svojim aktivnostima, ali 1960. godine su stručnjaci za NLO u Kanadi uspjeli ponovno izraditi letjelicu koja je, na njihovo zaprepaštenje, radila. Projekt se zvao Schriever-Habermohlova shema. Schriever je bio mehaničar i testni pilot, a Habermol je bio mehaničar. Obojica su bili od 1941. do 1943. godine bili smješteni u Pragu.
Saveznički zatvorenici tvrdili su da su vidjeli srebrni "leteći tanjur" koji je bio širok šest metara. Inženjer na projektu Joseph Andreass Epp je kazao da su izgradili 15 prototipova letjelice. Nakon rata su mnogi njemački znanstvenici radili na američkom svemirskom programu.

index.hr

dnevnici-NLO-a @ 10:58 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.