Blog
srijeda, rujan 9, 2009

NEVJEROJATNO, ali istinito, prema pisanju nekih kazahstanskih medija, ta zemlja pokušava biti prva u svijetu koja će ugostiti posjetitelje iz dalekih svemirskih prostranstava.
Prema pisanju tamošnjeg lista Express K, oni se spremaju izgraditi prvu NLO bazu s veleposlanstvom za vanzemaljce, a za taj je projekt tamošnja vlast navodno odvojila velik dio zemljišta pored grada Almatyja.

Imat će i službu za prevođenje?

U plan izgradnje uključena je platforma za slijetanje, kuća za posjetitelje i služba za prevođenje, no detalji oko programa prevođenja nisu u detalje objašnjeni, što ne treba čuditi, jer se ionako još uvijek ne zna sa sigurnošću posjećuje li nas tkogod iz svemira, a kamo li još kojim jezikom uopće ti vanzemaljci govore, ako uopće i govore.Svjetski ufolozi pozdravljaju taj potez kazahstanske vlade, koja otvoreno vjeruje kako je kontakt s vanzemaljcima neizbježan te pokušava zemlju predstaviti kao vrlo otvorenih nazora i onu koja razmišlja unaprijed.

Zašto Kazahstan?

E, sad, najvažnije pitanje od svih. Zašto Kazahstan? Razlog leži u dugogodišnjim glasinama o podvodnoj NLO bazi, koja navodno leži u brazdi Derbent u Kaspijskom moru, na koje Kazahstan ima izlaz. Taj je podatak čak potvrdila i Zrakoplovno-svemirska agencija susjednog Azerbejdžana.Naime, Fuad Gasimov, koji je radio za staru sovjetsku akademiju znanosti, rekao je kako je SSSR u tajnosti pratio NLO aktivnosti i bilježio ih. "U grad Baku i na poluotok Absheron poslane su ekspedicije, koje su otkrile NLO baze oko okruga Nardaran i Pirshagi te izvora vode Siyazan. Ulazi u te baze nalaze se duboko pod zemljom", kazao je Gasimov u članku koji je 2002. godine objavio azerbejdžanski list Baku Sun.

Samo se nadam da nece biti kao u filmu "Mars napada", fino ih dočekas,a oni onako... (kod nas bi bilo obrnuto,najprije bi jednog secirali,pa onda pričali...)

jutarnji.hrdnevnici-NLO-a @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.