Blog
srijeda, siječanj 23, 2008

Meksičko zrakoplovstvo objavilo je snimke za koje stručnjaci tvrde da prikazuju 11 nevidljivih nepoznatih letećih objekata (NLO), snimljenih infracrvenom kamerom tijekom nadzornog leta

MEXICO CITY - Novinar Jaime Maussan, koji već dugo godina vjeruje u leteće tanjure, rekao je na konferenciji za novinare da su 'objekti' bili stvarni te da su se učinili 'inteligentnima' jer su u jednom trenutku promijenili smjer i okružili zrakoplov koji ih je lovio.

'Bili su nevidljivi oku, no bili su ondje, nema sumnje u to. Imali su masu, energiju i kretali su se', rekao je nakon projekcije 15-minutne videosnimke te dodao da je dozvolu za prikazivanje materijala dobio od Ministarstva obrane.

Ministarstvo je Reutersu potvrdilo da je odobrilo film koji je zrakoplovstvo u potrazi za krijumčarenjem droge kod Meksičkog zaljeva snimilo 5. ožujka, iznad istočne obalne države Campeche, i prikazuje 11 objekata nalik na svjetlosne kugle dok lebde u formaciji.

'Nismo sami, ovo je tako čudno', uzviknuo je jedan od pilota, nakon što je posada uključila infracrvenu kameru kako bi pratili objekt koji je prvo zapazio radar.

Najpopularniji meksički noćni program vijesti objavio je snimku u ponedjeljak navečer. Jedan od pilota u kasnijem je razgovoru rekao da su postali nervozni kada su se nevidljivi objekti okrenuli unatrag tijekom potjere i okružili zrakoplov.

'To je bio trenutak kada su monitori pokazali da su objekti iza nas, slijeva i ispred', kazao je zrakoplovni časnik Magdaleno Castanon.

Meksiko ima dugačku povijest viđenja NLO-a, koje su znanstvenici uglavnom odbacili tvrdeći da je riječ o svemirskim krhotinama, projektilima, meteorološkim balonima ili prirodnim vremenskim fenomenima.


tportal.hrdnevnici-NLO-a @ 10:36 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.