Blog
ponedjeljak, siječanj 14, 2008


20-GODIŠNJI student Ivan F. u Donjoj Pušći digitalnim fotoaparatom fotografirao stanje telefonskih žica i razvodne kutije jedne domaće telekom tvrtke sa ciljem da službu za korisnike spomenute tvrtke pomoću dokaza upozori na dotrajalost instalacija.

Prilikom fotografiranja jednog stupa Ivan je niti ne znajući "uhvatio" nepoznati leteći objekt (NLO) koji je, obzirom da je brzina okidača na fotoaparatu bila podešena na 1/500 sekunde, prošao velikom brzinom iznad područja Donje Pušće.

Ivan kaže kako je tada s njime bio prijatelj Mario K. koji može potvrditi da je fotografija autentična tj. da je stup fotografiran jučer u 13.45 sati na križanju Bregovljanske i Školske ulice.

Dodaje kako nema šanse da se radi o prljavštini na objektivu fotoaparata obzirom da se na ostalim fotografijama izrađenim prije i poslije ove ne vidi ništa slično.

Ivan kaže kako sami objekt nije vidio golim okom prilikom fotografiranja, već je naknadnim pregledavanjem fotografija shvatio da se na jednoj od njih nalazi nešto neobično. Kaže kako je spreman fotografiju ustupiti stručnjacima na analizu, jer i sam želi znati što je fotografirao. 

Radi li se doista o NLO-u ili ne, vjerojatno će kao i mnogo puta do sada ostati neodgovoreno.

 index.hrdnevnici-NLO-a @ 13:39 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.