Blog
četvrtak, studeni 15, 2007

Clifford T. Stone

Dobro jutro dame i gospodo.Zovem se Clifford Stone. Bio sam narednik prve klase u Američkoj vojsci. Imao sam pristup tajnama nuklearne sigurnosti.

Mogao sam dobiti pristup koji sam želio kako bih učinio ono što sam trebao učiniti u to vrijeme u sklopu posebnih operacija kad sam u njih bio pozvan.

Ono na što želim ovdje uputiti jest da sam bio uključen u situacije gdje smo stvarno pronalazili, izvlačili srušene [leteće] tanjure, u nedostatku boljeg izraza...

Postojala su tijela [bića] vezana uz neka od tih rušenja; također, neka [bića, došljaci] su bila živa. Radeći sve to govorili smo američkoj javnosti da tu nema ničega. Govorili smo svijetu da se tu nije ništa dogodilo.

Volio bih, upravo ovdje, ući u detalje o nekima od tih slučajeva, no bit ću na raspolaganju ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi moje uključenosti što se toga tiče. Možete zamoliti Dr. Greera da mi uredi da vam govorim.

Ali, situacija u cjelini je takva da smo umanjili nastojanja oko toga i govorili Amerikancima da nema takvih stvari kao što su NLO-i.

Bio sam uključen [u slučajeve] gdje smo pronalazili te objekte...znali smo za njih da su izvanzemaljci.

1969. , imao sam događaj koji mi se dogodio dok sam bio smješten u Virginiji. Išli smo u Indian Town Gap, u Pennsylvaniji. To bi bila moja prva izloženost otkrivanju jednog neidentificiranog letećeg objekta. Kad smo otišli tamo već smo imali ljude na mjestu – mi smo bili pomoćni tim – od nas se očekivalo da budemo NBC jer se pretpostavljalo da u letjelici ima nuklearnih materijala. Kasnije je ljudima bilo rečeno da tamo nema ničega, da to nije ništa više do udes jednog od naših zrakoplova.

Ja znam bolje. Zato što sam bio jedan od ljudi koji su se tome približili s Geigerovim brojačem uzimajući površinska očitavanja. Bio sam prva osoba koja je dospjela naprijed i vidio sam da su uz to bila tijela.

To bi bio prvi od približno 12 događaja. Rušenja NLO-a nisu događaji koji se događaju svaki dan. Rijetka su. Znam da nismo sami u svemiru. Znam da nedostatak dokaza nije dokaz odsutnosti. To je dokaz koji je bio nijekan Amerikancima [ aplauz ]. Stojim danas ovdje pred vama i mojim Svemogućim Bogom i kažem vam ovo: ako me Kongres pozove i upita me da li ću svjedočiti, detaljno, o tome što znam, stojim danas ovdje spreman i pripremljen da učinim upravo to.

Vlada ne smije nikada lagati ljudima, ni zbog kakvih razloga.

Hvala vam.

dnevnici-NLO-a @ 11:40 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
chat
Anketa
Vjerujete li u vanzemaljce?Linkeri
JESTE ZA MALO RAZBIBRIGE!?
Index.hr
Nema zapisa.